Elérhetőségek
menü 

Oktatás

Ez a divíziónk egyértelműen egy hosszútávú szoros együttműködésre épül, ahol felmérjük a fontosabb pozíciók, mint technológusok, vezető gépbeállítók, gépbeállítók, műszaki vezetők és egyéb műszaki szakemberek szakmai felkészültségét, forgácsolástechnikai ismereteit, anyagismeretbeli előképzettségüket, komplett technológiákhoz való naprakész információit, és felépítünk rá egy képzési tervet, mely a korábbi tapasztalatok alapján min. 4-5 alkalmat jelent. Ezzel a fenti témákban felhozunk mindenkit a legújabb forgácsolási trendeknek megfelelő szintre. Ezt alapul véve pedig a cégre alapvetően jellemző megmunkálási módokban tanítjuk meg a legkorszerűbb megmunkálási stratégiákat.

Célja egyértelműen az, hogy a gyártás ne a beszállítóktól és azok kereskedők által preferált termékeitől függjön, hanem Önök döntsék el, mi a legmegfelelőbb termék/megmunkálás. Egy feladatra, problémára azonnal és helyben kell lehetőség szerint reagálni!

Ez a tevékenységünk a piac két évtizedes elemzésén alapul, ugyanis nem titok, a forgácsolástechnikában a szakember egyre ritkább…

A Know-How-R Solutions egy átfogó megoldás a forgácsolást erősen érintő szakemberhiányra

Egy szerszámmal nem csak dolgozni kell, hanem abból a legtöbbet kihozni!

Elméleti oktatás - Gyakorlati példák - 20 éves tapasztalaton alapuló megoldások

Igény esetén előzetes szintfelmérés, célmeghatározás, majd az oktatás végeztével záróvizsga.

Vállaljuk továbbá a szerszámozás teljes átvilágítását, és komplett javaslatot adunk a gyártási folyamatok racionalizálására.

Teljeskörű szakmai oktatás és tanácsadás az ön telephelyén!SZAKTUDÁS = VERSENYKÉPESSÉG

Az oktatás célja és folyamata

A dolgozók képességeinek és a cég hosszútávú stratégiájának figyelembevételével az alkalmazottak forgácsolástechnikai képzettségi szintjének emelése.
Ezzel a cég versenyképessége és a munkavégzés termelékenysége jelentősen javítható, hiszen a végtermék minősége a résztvevők felkészültségétől függ.

* Az oktatás anyagát nyomtatott formában minden résztvevő 1 példányban megkapja

BENZ Werkzeugsysteme Hartner_prazisionswerkzeuge Delta Worldia

Hírlevél

Jelentkezzen hírlevelünkre,
hogy értesülhessena legújabb akciókról.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályokat
Copyright  KNOW-HOW-R Solutions, minden jog fenntartva. AdatvédelemFelhasználási feltételek