Elérhetőségek
menü 

Bemutatkozás

Know-How-R Solutions

A Know-How-R Solutions kizárólag magyar tulajdonban (Holubecz Richárd) van és elsődleges feladata a forgácsoló szerszámok értékesítésén túl lehetőség szerint egy komplett műszaki fejlesztési út bemutatása minden jelenlegi és leendő ügyfelemnek. 20 éves szakmai tapasztalatomat fogom a jövőben a forgácsolás támogatására, megreformálására felhasználni.

Komplett saját márkanév alatt forgalmazott termékek szerszámkatalógusával rendelkezünk, melyben néhány Magyarországon nem vagy kevésbé ismert nagy világcégek termékeit találja a megszokott keresési algoritmusok szerint.
Emellett a német Hartner céggel stratégiai megállapodást kötöttünk. Termékei teljes spektrumát értékesítjük.
Hamarosan a katalógus egy forgácsolástechnikai kézikönyvvel bővülünk, mely nem a részletekre koncentrál, hanem egyértelműen a leggyakrabban előforduló megmunkálási módokat elemzi ki és az esetlegesen fellépő hibákra ad gyors megoldásokat.

Hogy miért választottunk új piaci szereplőket, új partnereket?

20 éve ebben az üzletágban dolgozunk, és a piac tele van nagy nevekkel, melyek lendülete az évtizedek alatt kialakított név miatt jelentős. Sokszor gondolkodás nélkül ezen beszállítók mellett döntünk, mert eddig sem volt jelentős problémánk egyikkel sem. És ez általában így is van. Aztán vannak a sok kis(ebb) beszállítók, melyek igyekeznek vagy árban vagy reakcióidőben vagy sűrűbb piaci jelenléttel meggyőzni a vevőket, hogy ha ők kerülnek előtérbe, számos pluszt nyújtanak. Ez is így lehet, de valahol a rendelkezésreállás ma már nem lehet probléma semelyik beszállítónál. Innovatív szerszámok pedig rendre kerülnek ki nagyobb, de kisebb beszállítóktól is.

A legjelentősebb gond talán az, hogy a szerszámok kiválasztása, beüzemelése és használata egyre nagyobb szakértelmet kíván az ún. kereskedők és a felhasználók oldaláról is. Ezzel szemben pedig azt tapasztaljuk, hogy szakértőkből egyre kevesebb van.

A Know-How-R Solutions célul tűzte ki, hogy mind a cégek dolgozóinak szakértelmét, szakmai színvonalát mind a szerszámozottság műszaki szintjét emelni fogja.

Ehhez szükség van egy megfelelően összeállított képzési programra, mely a gépkezelőktől a technológusokon át egészen a műszaki vezetésig mindenki számára megfelelő, és ami a legfontosabb, naprakész! információkat tartalmaz és megismertet a piac legújabb forgácsolási trendjeivel. Csak ezek ismerete és helyes alkalmazása segít mindannyiunknak a versenyképességünk megőrzésében és a gyártás hosszútávú megtartásában. Ha hosszútávon tervez, keressen fel egyéni képzési terveinkkel kapcsolatban, és dolgozzon szakemberekkel! (Bővebben erről az „Oktatás” menü alatt olvashat.
Szükség van továbbá egy nem túlbonyolított szerszámprogramra, melyből a partnereink is egyszerűen tudnak szerszámot választani és a beüzemeléssel kapcsolatban is jelentős könnyítéseket tartalmaznak.

A nevünk pedig emellett garancia a problémamentes forgácsolásra, az elméleti és gyakorlati tanácsadásra, a folyamatos fejlesztésre és a rendkívül versenyképes árakra.
Garancia arra is, hogy az évtizedek alatt kialakult kapcsolatrendszerünkkel és szakmai eredményeinken keresztül olyan kérdéseket is megválaszolunk, mely nem a profilunk része.

Tegyen próbára minket! Keresse a jelet! KHRS

BENZ Werkzeugsysteme Hartner_prazisionswerkzeuge Delta Worldia

Hírlevél

Jelentkezzen hírlevelünkre,
hogy értesülhessena legújabb akciókról.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályokat
Copyright  KNOW-HOW-R Solutions, minden jog fenntartva. AdatvédelemFelhasználási feltételek